Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2010 15:07 - ПРАВЕТЕ ТОВА, ЗА КОЕТО СТЕ ДОШЛИ ТУК
Автор: richwoman Категория: Други   
Прочетен: 2319 Коментари: 0 Гласове:
1



  ПРАВЕТЕ ТОВА,
ЗА КОЕТО СТЕ ДОШЛИ ТУК
 
image

 

 

КАКВО Е ЖЕЛАНИЕТО? Желанието е естествен продукт от живот в разнообразна среда. Желанията се зараждат естествено вътре във вас. А когато желаниието се зароди, желанието е обещанието за бъдещето. Желанието е повика на живота.


Въпреки че много от вас не разбирате какво казвате, когато го кажете, вие казвате "Поискай и бива дадено." Поискването се получава посредством желанието, което се е зародило у вас. Когато контрастът ви помага да достигнете до ново решение или желание, това желание е вибрационен повик на Енергия.

 


Желанието е искане.Силата на Живота, която идва в отговор на желанието, е отговора на това искане.

 


 

image

 


"Какво правя с моят вибрационен израз в момента, в който желанието се обади в мен? Позволявам ли на Силата на Живота да се влее в мен по несъпротивителен начин, или я ограничавам?"" Можете да разберете от начина по който се чувствате: Ако се чувствате добре, това означава че й позволявате. Ако не се чувствате толкова добре, това означава, до степента до която не се чувствате добре, че вие не й позволявате. Силната депресия, означава наистина да не й позволявате да се лее. Докато страстта означава наистина да й позволявате да се лее.


 

image

 


Независимо дали чувствате страст или силна ярост, и двете емоции означават че има силен, силен, силен повик на желание. Усещането е хубаво, ако го оставите да се лее, но усещането е лошо, ако не го оставите.

ИМА ДРУГА ЧАСТ ОТ ВАС, ВАШЕТО НЕ-ФИЗИЧЕСКО ДУХОВНО СЪЩЕСТВО. И тази друга част от вас, тази Божествена сила вътре във вас, обожава това което сте. И колкото по-скоро достигнете до това себе-обожание, толкова скоро ще позволите на Енергията, която наистина сте вие, да се лее.


 

image

 


ВИЕ СТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗВОРНА ЕНЕРГИЯ. Стигнали сте далеч като водещи творци. Не сте тук смазани и пълзящи, опитващи се да си спечелите обратно пътя към благоволението на нещо, което е пълно и завършено. Вие сте водещите продължения на това нещо.

 


Вие сте БОГ, превъплътен във физически тела, отвеждайки мисълта отвъд това, което е било преди. Но ако не позволявате на Изворната Енергия, която сте, да се лее към вас и във вас, тогава не можете да започнете да правите това, което сте дошли да правите тук.

 

 


Така че вие казвате: "О, добре, сега стигате до това. Защо съм тук? Какво съм дошъл да правя тук?" И ние казваме, дошли сте тук, за да получите разкриване на по радостно изживяване. И вие казвате: "За какво?" И ние казваме, за разкриване на по-радостно изживяване. И вие казвате: "Да, но за какво? Съгласен съм да платя всяка цена, която е необходимо, за тази радост."

 


 

image

 


Единствената цена, която можете да платите за радостта е радост. Не можете да страдате за радост."Ами," казвате вие, "може би не съм тук за радост. Може би съм тук за да израстна?" Не можете да спрете разширяването на Вселената. Не можете да спрете да вършите своята част в това разширяване, защото вашия фокус е в съзнанието. А когато се фокусирате върху разнообразието, у вас се събуждат нови желания и Силата на Живота е повикана -- и вие изпълвате вашата причина за съществуване. И тогава, ако целта ви е радостта, всичко идва едновременно по начина, по който вие сте определили.


Казвате: "Хмм, радост. Целта на живота ми е радост? Тук съм за да си доставям удоволствие? Със сигурност, нищо добро не може да излезе от това! Не става ли тук дума за алчност и егоизъм и всякакви такива неща, които съм бил окуражаван да не бъда?"

А ние питаме, кой ви окуражи? Други алчни и егоистични хора? "Не служи на своите желания, служи на моите," казват те.

 


image

Законите на Вселената винаги са последователни. И ако разширяването на Вселената е нещо добро, тогава и вашето разширяване също е нещо добро. Ако Бог е добър, то вие, като продължение на това, също би трябвало да бъдете добри.

 


Джери и Естер спряха за почивка по пътя, и ярка, щастлива група от млади хора стоеше наоколо, дошли с по-възрастен човек, каращ мотор. И когато Естер се върна при колата, Джери вече разговаряше с тях. И той каза: "Естер, ела и прочети тениската на този приятел." И Естер можеше да види, по блясъка в очите на Джери,
че това щеше да й хареса.

И тя прочете: "Всичко е добро."

 


На Джери и Естер им хареса да прочетат есенцията на това, което започват да разбират, върху тениската на непознат. Докато се отдалечаваха си казаха един на друг: "Всичко е добро, нали! Разнообразието ни дава способността да желаем, и тогава Силата на Живота идва в отговор. Когато стигнем до своите собствени заключения и позволим на Енергията да се лее -- и позволим на всички останали да достигнат до своите заключения и да позволят на Енергията да се лее -- тогава продължаваме да се разширяваме. Всичко наистина е добре!

 


 

image

 


Естер Хикс и Авраамите   www.ClubOfTheMillionaire.com



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: richwoman
Категория: Други
Прочетен: 393724
Постинги: 52
Коментари: 205
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031