Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2010 13:58 - Височината НЯМА Значение!!!
Автор: richwoman Категория: Други   
Прочетен: 4013 Коментари: 2 Гласове:
2



Толкова Високи, Колкото Вие Искате Да Бъдете от д-р Денис Уейтли Когато било на 2 годишна възраст, това осиновено дете на двама колежански професори, изведнъж и неочаквано спряло да разсте, и здравето му започнало да се разрушава. Екип от доктори му дали да живее шест месеца, след като му поставили диагноза, че страда от рядка болест, която населява храносмилателната система и питателността в храната. Интравенозни захранвания от витамини и добавки, му позволили да възвърне силата си, но ръзста му бил за постоянно блокиран.

Прикован към болничното легло за дълъг период от време, до 9 годишна възраст, той тихичко чертаел отмъщението си към хлапетата, които му се подигравали и го наричали "фъстък".


 

image

 


Много години по-късно той си спомня, че подсъзнателно "цялото това преживяване го е накарало да иска да успее в нещо атлетично." Понякога сестра му, Сюзан, ходела да се пързаля с ледени кънки на местната пързалка, а той ходел да гледа. Стоял той там, издънката, недорасналото хлапе, с хранителна тръба прекарана от носа му чак до стамаха. Когато не я използва, единият край на тръбата се залепва зад ухото му.


Един ден, докато гледал как сестра му се върти по леда, обърнал се към родителите си и казал, "Знаете ли, мисля че бих искал да опитам пързаляне с ледени кънки." Говорим за двама възрастни, гледащи своето животозастрашено дете, с блясък в очите отвъд разумната мисъл!"

 

image

 

Е, опитал и страшно му харесало, и се впуснал в това със страст. Ето нещо забавно, в което е можел да изпъкне, и в което височината и теглото не са били важни.

 

image

 

По време на медицинския му преглед следващата година, докторите разтърсени открили, че той всъщност е започнал да разсте отново. Било твърде късно за него да достигне нормална височина, но нито за него, нито за семейството му имало някакво значение. Той се възстановявал и успявал. Той повярвал в мечтата си, въпреки че нямал кой знае какво друго с което да се захване.

 


 

Повече никое от децата не му се подиграло през този ден. Вместо това, всички го приветствали и бързали да му вземат автограф. Той тъкмо бил приключил поредното зашеметяващо представяне в света на професионалното фигурно пързаляне, с дълга серия от тройни скокове, сложни маневри и атлетични движения, завършена със състезателен преден флип, който го спира на инчове от публиката. Въпреки че сега е пенсиониран от професионалното пързаляне, той продължава да бъде треньор, ментор и коментатор, почитан от всички в зимните спортове.

На 5 фута и 3 инча, и 115 паунда от чиста мускулна маса и наелектрезираща енергия, бившият Олимпийски Шампион - Златния Медалист по фигурно пързаляне Скот Хамилтън, стои толкова високо и толкова гордо, както и всеки победител.


 

image

 


Ръстът на Скот не е ограничил неговата вяра и достижение. Не оставяйте съмненията и критиките да ограничат вашата вяра. Това не означава, че ще успеете почти във всяка продажба или ще бъдете повишени за рекордно време. Скот Хамилтън сис сигурност не е успял във всеки троен аксел, който е пробвал, особено по време на началната учебна фаза. Успехът в развитието на всяко умение, изисква опорна вяра във вашата способност, която никога не бива да бъде оставена да се разколебае.

 

Можете да стоите високо и изправени, без значение колко сте малки!

 
image

Scott Hamilton



Гласувай:
2



1. анонимен - Scoolcacelm
20.10.2012 19:18
http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html - buy avana Men who have a it for a while treating high blood pressure. http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html buy avana vardenafil that dissolves under that important decision that Viagra said Dr. When it comes to should not exceed 50 2012 For most individuals Nitro do not pay too much attention the penis and. <a href=http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html>avanafil</a> In addition to the is important to men.
цитирай
2. анонимен - Test, just a test moxinsime
27.10.2012 23:19
<a href=http://google.com>google</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: richwoman
Категория: Други
Прочетен: 394050
Постинги: 52
Коментари: 205
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031