Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2009 02:21 - Поведението и Навиците ни провалят
Автор: richwoman Категория: Други   
Прочетен: 1615 Коментари: 2 Гласове:
10



Вземете Контрол Над Поведението Си
от Джим Рон
Всички ние имаме изключителен потенциал.Всеки един от нас има способността да пусне нашия уникален човешки потенциал в действие и да постигне желан резултат.Но нещото, което решава нивото на нашия потенциал, което произвежда интензивността на нашата дейност и  предсказва качеството на резултата, който получаваме, е нашето поведение. Поведението определя колко от бъдещето си ни е позволено да видим.То решава какъв ще е размера на нашите мечти и влияе върху решителността ни, когато сме изправени пред нови предизвикателства.Никой друг човек на земята няма доминитет над нашето поведение.Хората могат да повлияят на поведението ни като ни учат на посредствени начини на мислене или непреднамерено ни дезинформират, или ни зареждат с негативни източници на влияние, но никой не може да контролира поведението ни, освен ако по собствено желание не предоставим този контрол.
Никой друг "не ни ядосва".Ние се ядосваме, когато отстъпваме контрола над поведението си.Това което някой друг може да е направил няма връзка.Ние избираме; не те.Те просто подлагат поведението ни на тест.Ако изберем опасно поведение, като станем враждебни, ядосани, ревниви или мнителни, тогава се проваляме на теста.Ако се укоряваме, че сме недостойни, тогава отново се проваляме на теста.
Ако изобщо ни пука за нас,тогава трябва да поемем пълната отговорност за нашите собствени чувства.Трябва да се научим да се браним от тези чувства, които имат капацитета да водят нашето поведение надолу по грешния път, а да засилваме тези чувства, които могат да ни доведат уверено до по-добро бъдеще.
Ако искаме да получим наградите, които бъдещето пази за нас, тогава трябва да упражняваме най-важният избор, даден ни като членове на човешката раса, като запазим пълно надмощие над нашето поведение.Нашето поведение е актив, съкровище с неимоверна стойност, което трябва да бъде защитено както подобава.
Когато имате правилното поведение, можете да направите забележителни неща.
Когато познаете талантите си, можете да промените всичко свързано със себе си, което желаете да промените.Ако не ви харесва как нещо се развива за вас - променете го.Ако нещо не е достатъчно - променете това.Ако нещо не ви отива - сменете го.Ако нещо не ви носи удоволствие - променете го. Вече никога не е необходимо да бъдете същия човек след днес. Ако не харесвате настоящият си адрес - сменете го!Вие не сте дърво!
Да имате правилно поведение е основно условие за успех и щастие.Правилното поведение е един от фундаменталите на добрият живот.Поради това трябва постоянно да изследваме чувствата си за нашата роля в този свят и за възможностите ни да постигнем нашите мечти.
Именно нашата емоционална натура е тази, която управлява повечето от ежедневното ни поведение в нашия личен и бизнес свят.Именно емоционалният аспект от нашите изживявания е този, който решава нашето поведение.Това как се чувстваме за нещата от живота е могъща сила, която може както да ни смрази на място, така и да ни вдъхнови да предприемем незабавно действие,в даден ден.С правилното поведение, хората могат да преместват планини.С погрешното поведение, могат да бъдат ударени от най-малкото зрънце пясък.


image  
 17 Септември, 1930 - 5 Декември 2009
Джим Рон е легендарен бизнес философ, предприемач, оратор и автор, чиито трудове включват бестселърите "Петте Главни Парчета от Пъзела на Живота" и "7 Стратегии за Богатство и Щастие", както и множество аудио програми.
www.ClubOfTheMillionaire.com



Гласувай:
10



1. victoriavselena - благодаря ти, че
28.12.2009 15:00
го публикуаш тук. Хубаво е да се разпространяват такива книги.Успехи и бъди щастлива.
цитирай
2. richwoman - Zdravei victoriavselena,
28.12.2009 15:14
I az se radvam, 4e stavame vse pove4e hora, koito iskat da izjiveqt jivota si razli4no ot pokoleniqta predi nas!uspehi i na teb!Celta na jivota e 6tastieto.Pojelavam na vsi4ki ni da go izjiveem maksimalno i da napravim nai-dobroto ot sebe si v tozi jivot!Samo tova bi ni napravilo istinski 6tastlivi!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: richwoman
Категория: Други
Прочетен: 394676
Постинги: 52
Коментари: 205
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930