Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2009 02:15 - ПРОСТАТА ИСТИНА ЗА ЖИВОТА
Автор: richwoman Категория: Други   
Прочетен: 1076 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 22.12.2009 02:33


 


 

  image    

 

1.ВИЕ СТЕ ФИЗИЧЕСКО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТОВА, КОЕТО Е НЕФИЗИЧНО.  Всичко-Което-Е или всичко, което наричате Бог, не е завършено,нито пък чака да го настигнете.Вие сте водача на мисълта, търсеща нещо повече тук: повече от всичко, което ви кара да се чувствате добре, повече от това, което е свежо и възхитително издигащо.
(Вие, по същество, донасяте небето на земята.)
2.ВИЕ СТЕ ТУК В ТОВА ТЯЛО, ЗАЩОТО ВИЕ ИЗБРАХТЕ ДА БЪДЕТЕ ТУК. Вие избрахте възможността да изживеете пикантния контраст на времето и пространството, и със страхотно предчуствие дойдохте за да създавате, заедно с други търсещи радост Същества, за да се настроите към процеса на съзнателната мисъл.
(Какво, къде, кога и с кого създавате са също ваш избор.)
3.БАЗИСА НА ЖИВОТА ВИ Е СВОБОДАТА; ЦЕЛТА НА ЖИВОТА ВИ Е РАДОСТТА.  Вие сте свободни да изберете да откривате нови алеи към вашата радост.В радостта си ще порастнете; и докато разстете, вие добавяте към увеличаването на Всичко-Което-Е.(Обаче, вие също така сте свободни да изберете робство или болка...но всичко, което някой избере е само защото смята, че това ще му помогне да се почувства по-добре.) 4.ВИЕ СТЕ СЪЗДАТЕЛ; ВИЕ СЪЗДАВАТЕ С ВСЯКА СВОЯ МИСЪЛ. По Вселенския Закон на Привличането вие привличате същността на всяко нещо, върху което изберете да насочите вниманието си - било то желано или нежелано. И така, вие често създавате по подразбиране.Но можете да разберете как усещате емоцията си, ако това което привличате(създавате) е това, което искате или не е това, което искате.
(Къде е фокусирано вниманието ви?)
5.ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ Е ВАШЕ, ЗА ДА БЪДЕ ИЛИ ДА ГО НАПРАВИТЕ, ИЛИ ДА ГО ИМАТЕ. Докато се питате защо го искате, същността на вашето желание се активира, а Вселената започва да ви го доставя.Колкото по-интензивни са вашите позитивни чувства, толкова по-бързо ще дойде при вас.(Лесно като копче е да сътворите дворец.) 6. ДОКАТО ПОДБИРАТЕ МИСЛИТЕ СИ, ЕМОЦИИТЕ ВИ ВИ ВОДЯТ. Вашето любящо Вътрешно Съществувание ви предлага да ви насочва под формата на емоция.Дайте сила на желана или нежелана мисъл, и започвате да чувствате желана или нежелана емоция.Изберете да промените мисълта и ето че променихте емоцията - и ето че променихте сътворението.(Избирайте повече всеки ден.) 7. ВСЕЛЕНАТА ВИ ОБОЖАВА, ЗАЩОТО ПОЗНАВА ВАШИТЕ НАЙ-ОБШИРНИ НАМЕРЕНИЯ. Вие избрахте да дойдете на земята с изключителен стремеж, а Вселената непрекъснато ви насочва по избрания от вас път.Когато се чувствате добре, вие, в този момент, допускате повече от това, към което сте се стремили от вашата по-широка перспектива.
(Вие сте Олицетворение на Духът.)


    8. ОТПУСНЕТЕ СЕ В ЕСТЕСТВЕНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ.
ВСИЧКО Е НАРЕД.(НАИСТИНА Е НАРЕД!)
         Същността на всичко, за което сте признателни постоянно се носи в реалността ви.Когато откривате повече неща, за които да бъдете признателни, вашето състояние на признателност отваря повече алеи за повече неща, за които да чувствате признателност.
(Докато мислите, вие вибрирате.Докато вибрирате, вие привличате.)

9. ВИЕ СТЕ СЪЗДАТЕЛ НА МИСЛОВНИ ПЪТЕКИ ВЪВ
ВАШАТА УНИКАЛНА ПЪТЕКА НА РАДОСТТА.
Никой не може да ограничи накъде ще насочите мисълта си.Няма граници до вашите радостни пътувания към изживяването на опита.По пътеката към вашето щастие ще откриете всичко, което трябва да бъдете или да направите, или да имате.(Да позволите на  другите да изживеят техният експириънс, позволява и на вас да изживеете своя.)
10.ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕЙСТВИЯ И ДА БЪДАТ РАЗМЕНЯНИ ПРИТЕЖАНИЯ, ТОВА СА ВТОРИЧНИ ПРОДУКТИ НА ВАШИЯ ФОКУС НА РАДОСТ. На вашето съзнателно радостно пътуване, вашите действия ще бъдат вдъхновени, вашите източници ще бъдат изобилни.Ще знаете, по начина, по който се чувствате, че изпълвате целта, поради която живеете.(Повечето държат това някъде назад, затова повечето чувстват малка радост от действията или притежанията си.) 
11. МОЖЕТЕ ПОДХОДЯЩО ДА НАПУСНЕТЕ ТЯЛОТО СИ
БЕЗ БОЛЕСТ ИЛИ БОЛКА.
Не е необходимо да привличате болест или болка, като извинение да напуснете тялото си.Вашето естествено състояние - идващ, оставащ или напускащ - е здраве и Благосъстояние.(Свободни сте да изберете обратното.)   12.НЕ МОЖЕТЕ ДА УМРЕТЕ; ВИЕ СТЕ ВЕЧЕН ЖИВОТ. С грация можете да изберете да се отпуснете и да позволите вашия спокоен преход обратно към Нефизичното състояние на чиста, позитивна Енергия.Вашето естествено състояние е състояние на Вечност.(Забавлявайте се с всичко това!Не можете да го объркате, и никога няма да го завършите.) ( СЪЩНОСТТА НА ПОСЛАНИЕТО НА АВРААМ-ХИКС,   

ИЗВЛЕЧЕНО ОТ СЕМИНАРИ С АВРААМ ОТ 1986 Г. НАСАМ.)


www.ClubOfTheMillionaire.com



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: richwoman
Категория: Други
Прочетен: 396422
Постинги: 52
Коментари: 205
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930